Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Kungsholmen

1 - 800 m2 kontorshotell i Kungsholmen att hyra

Ett kontorshotell perfekt för enmans- och småföretag

Kontorshotellet ligger på Kungsholmen i en gammal ammunitionsfabrik. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden kombineras en inspirerande industriell miljö med moderna lösningar och flexibel inramning.

”Vi är den perfekta arbetsplatsen för enmansföretag och småföretag som värdesätter flexibilitet, pris ochnätverk. Om jag drev ett företag skulle jag tveklöst välja att sitta på ett kontorshotell. Möjligheten att knyta kontakter och få arbetsglädje och energi av kamraterna runt dig, att slippa tänka på papperstopp i skrivare, internet som krånglar och att hela tiden behöva svara i telefon gör det oslagbart”, säger Ida Lüpke, sälj och marknad på kontorshotellet.

Vi är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla arbetsplatser. Här finns möjlighet för ditt företag att växa, de jobbar med flexibla lösningar och erbjuder korttidskontrakt. Ett facilityteam med reception, officemanager, vaktmästare och enklare It-support finns tillhands under kontorstid. Receptionen är bemannad av Klara mellan 08.30 och 17.00. Hon hjälper er med service så som posthantering och att beställa fika till ert möte.

”Detta är ett proffsigt, modernt, representativt och coolt ställe att jobba på. Jag gör det varje dag. Prova du också.” Svante Törngren, Nöjd hyresgäst och småföretagare.

Välj mellan tre upplägg för att hitta det som passar er bäst:

MEMBERSHIP LIVINGROOM
Som medlem får du tillgång till kontoret...