Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Söderort

kontorshotell i Söderort att hyra

Kontorshotell att hyra i Söderort

Ljust och trevligt kontor om ca 10 kvm. Konferensrum och pentry i gemensamma utrymmen. Tyst och ostört i Västbergas industri puls med närhet till allt.

Stockholms närmaste industriområde endast 3,5 km från city. Kulturområde som övergått från gammal industri till trevligt affärsområde. Gång- och cykelavstånd till-och från staden. Granne med Västberga Handel och restauranger med smaker för alla. Avkopplande grönområden för promenader mellan möten.

I en karaktärsfull byggnad med fina vingslag från 40-talet har Quality Office kontorshotell ett helt våningsplan med ljusa och funktionella kontor. Fullt utrustade och access till konferensrum, lounge och pentry. Hiss och parkeringar på gården.

Väletablerat affärs-och industriområde med gångavstånd till-och från citykärnan. Praktiska kontor med god funktion och all tänkbar utrustning. Kontoren är snyggt designade i ett elegant formspråk med 40-talets generösa fönsterpartier. Gemensamt pentry med loungegrupp för avkoppling med lunchboxen och ett trevligt konferensrum.

Quality Office inriktar sig på uthyrning av kontorsrum och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Att hyra ett Quality Office kontor är enkelt och kostnadseffektivt!

Förutom trevliga och stilsäkra kontor har du andra fördelar med detta trivsamma kontorshotell som möjlighet till att öka ditt nätverk. I fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner?...