Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

90 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Fantastisk kontorslokal i innerstan uthyres, 90 kvadrat, långtidskontrakt.

Vägg i vägg med Buttricks på [xxxxx] ligger detta trevliga och ljusa kontor. Ett kvarter till T-centralen. Läget, inramningen och utformningen lämpar sig särskilt väl för verksamheter som behöver mötesplats för sina arbetsgrupper och kunder. Utöver trevligt konferensrum och telefonrum så rymmer lokalen 3 enskilda kontorsrum av olika storlek, 18 - 45 kvm. Hela lokalen renoverades under 2022 och är därmed såväl modern som representativ och väl fungerande för en mångfald av mindre verksamheter. Själva utnyttjar vi endast en del av lokalen och hyr i andra hand ut övriga arbete- och konferensytor till företag som vi tror vi kan trivas med. Vi har nu 3 rum (18, 27 och 45 kvm) tillgängliga för omedelbar inflyttning där man kan hyra ett eller samtliga av dem. Alla rum är lätta att möblera så att de passar den egna verksamhetens behov. I hyran ingår tillgång till konferensrum, telefonrum och andra gemensamma utrymmen (kök, toalett). Det större välutrustade konferensrummet är 25 kvm och tar upp till 12 personer

Den trevliga innergården på 55:an är i sig en viktig tillgång, framför allt på sommarhalvåret då man kan ta en fika där, luncha eller bara vara.