Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, klinik, showroom att hyra i Östermalm

75 m2 kontor, klinik, showroom i Östermalm att hyra

Lokal 75 kvm Överlåtas i Östermalm

Lokal kontor/ mottagning på en av Stockholms mest attraktiva lägen, på Östermalm vid tunnelbana Tekniska Högskolan .Det är en av Stockholms mest promenerade område med höga flödet av människor.
Mycket charmig lokal ca 75m2.Lokalen har gallergring och sakethetsdörren . Lokalen har en väldisponerad planlösning på markplan som är optimal för med välkomnande håll ingång.
Den ljusa lokal ger en lyxig känsla och är perfekt för att hålla vacker
med en modern atmosfär, har stora skyltfönster och bra takhöjd.
Lokalen har 3 stora rum (18m2 ,18m2 och 13 m2 ) som enkelt kan göras om till flera mindre rum eller öppen planlösning ,reception, köket/ pentry, dusch/ wc . Stockholm Stadsnät är husets fiberleverantör.

Området:

Lokalens centrala läge har direkt närhet till tunnelbana Tekniska högskolan.Vid Tekniska Högskolan finns även Roslagsbanan samt flera bussar som förbinder till Stockholms norra delar.För den bilburne går det snabbt att ta sig till kontoret och parkering bredvid.Många av Stocholms populäraste restauranger och caféer finns endast ett stenkast bort. Även närheten till Stureplan samt Östermalmstorg bör nämnas och nås endast med några få minuters promenad.

Hyra:17100/ momsfri inkl.vatten,värme,el,fastighetsskatt

Överlåtelseavgift tillkommer.

För mer info och visning kontakt oss. (ej mat, servering)
Vänligen respektera att inte komma till lokal utan inbokat visning.
Stockholms läkare o...