Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Västerort

Modellfoto

Lunda företagspark- området för smarta företagare!

Lunda företagspark- området för smarta företagare!

Välplanerat kontor i Spånga, passar även för vuxenutbildning! Gott om restauranger och P-platser. 20 minuter till stan och nära till kommunikationer.

Beskrivning

Kontor placerat mitt i snabbväxande Lunda företagspark. Det här är ett stort och öppet kontor som erbjuder generösa ytor. I lokalen finns mindre kontorsrum, mötesrum och öppna sällskapsytor. Tack vare det stora ljusinsläppet från lokalens många fönster och rum skapas här en behaglig och trivsam atmosfär. I lokalen finner du även flera toaletter och kapprum. Lokalen är också utrustad med ett kök och ett mindre pentry. Möjlighet finns att hyra lager/förråd i olika storlekar i nära anslutning om så önskas. Detta välplanerade kontor passar även för utbildningsverksamhet. I fastigheten finns både Gym, Café/Konditori och en mycket populär lunchrestaurang.

Planlösning

Blandad och välplanerad planlösning med öppet kontor/kontorsrum, mötesrum, utbildningssal.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ca 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns precis utanför fastigheten och vid önskemål om garageplats så finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten hittar du populära restaurangen Heat och ett nyöppnat gym!

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 000 kr/mån...