Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Gärdet/Djurgården

1297 m2 kontor i Gärdet/Djurgården att hyra

Kontor i anrik fastighet!

Kontor i anrik fastighet!

Modernt kontor i Gamla Fordfabriken granne med Nasdaq, Gant och H&M!

Beskrivning

Öppen lokal som anpassas i samråd med hyresgästen. Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten. Se hemsida: [xxxxx] för tidtabeller. Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Service

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter. En bit närmare city ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At. Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .