Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Västerort

Modellfoto

Kista Bright

Kista Bright

Modernt kontor högst upp i fastigheten med flexibel planlösning.

Beskrivning

Kista Bright är den perfekta platsen för dig som vill ta rygg på den digitala världens mest intressanta revolutionärer i Nordens ledande ICT-område. Här kommer ert DNA att påverkas och digitaliseringen bli en än mer naturlig del av verksamheten, med allt vad det innebär för utveckling av nya produkter och tjänster. Här finns företagen, här finns hjärnorna och här finns forskningen. En arena för framtidens teknik - en miljö för framtidens idéer. Mitt i detta paradis för digitalisering kan vi erbjuda effektiva och flexibla kontor bara 350 meter från Akalla tunnelbanestation. Kontoret är högst upp i fastigheten och har en flexibel planlösning. Härligt ljusinsläpp och trivsamd rymd. Ytskikten håller en hög och modern standard så det är i princip bara att flytta in och fokusera på din verksamhet.

Planlösning

Rumsindelat

Kommunikationer

Kommunikationer Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av [xxxxx] . Därför har vi för området tagit fram en egen ...