Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Västerort

329 m2 kontor i Västerort att hyra

Kista Bright

Kista Bright

Moderna rumsindelade kontorsplan med möjlighet till anpassning!

Beskrivning

För att lokalen ska passa ert behov, så anpassar vi den tillsammans med er innan inflyttning. I en kreativ workshop kommer vi fram till ändamålsenliga lösningar och detaljer som skapar just ert drömkontor. Det bästa av allt, detta gör vi utan att det behöver kosta er något extra.

Kommunikationer

Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Härifrån går även bussar mot Spånga, Mörby, Sollentuna, Vällingby & Jakobsberg. För dig som tar cykeln till jobbet finns det cykelbanor i alla riktningar. Cykelvänlighet är något vi prioriterar och alla våra hyresgäster har tillgång till cykelparkering.

Service

I Kista Bright rymmer all tänkbar service som t.ex. receptionist, caféer, r...