Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Showroom att hyra i Östermalm

30 m2 showroom i Östermalm att hyra

Nyrenoverat rum om 30 kvm uthyres från 17 500 kr/månad

På [xxxxx] 3 i Stockholm uthyres rum om 30 kvm. Lokalen ligger ett stenkast från tunnelbanan Östermalmstorg (uppgången Grev Turegatan) och med Stureplan i direkt närhet. Access direkt från gatan gör den lättillgänglig för kunder/samarbetspartners. I direkt närhet finns allt vad Östermalm har att erbjuda.

Lokalen lämpar sig utmärkt som citykontor, showroom, konferensrum i city, projektkontor under etableringsfas, IT-verksamhet, digital content studio, naprapatmottagning eller liknande.

I lokalen finns nyinstallerat komplett pentry, gardiner, wifi, larm etc. Hyra av komplett möblering kan diskuteras. Ingången från gatan, entré och WC är gemensamma med ett par andra hyresgäster. Övrig verksamhet i lokalen är bemannad 9-18 vardagar och flexibelt lördagar. Rummet och WC nås även då övriga verksamheter i lokalerna är obemannade.

Hyra: Från 17 500 kr/månad beroende på verksamhet
Ingår: Värme, el, wifi, larm.

Vid intresse maila/svara med kort beskrivning av er verksamhet samt organisationsnummer.