Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Västerort

238 m2 kontor i Västerort att hyra

Kontorslokal i Lunda!

Kontorslokal i Lunda!

Trevligt rumsindelat kontor i Lunda/Spånga med närhet till restauranger och gott om parkeringsplatser. Busshållplats ett stenkast från lokalen

Beskrivning

Ett stort och trivsamt kontor i Lunda företagspark. Lokalen erbjuder både större och mindre kontorsrum, mötesrum och utrymme för sällskapsytor. Här finns eget pentry samt WC och precis utanför finns fastighetens gemensamma konferenslokal.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ungefär 15 minuters gång till Spånga station.

Parkering

P-plats går att hyra för 600 kr/mån.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har kor...