Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik, kontor att hyra i Västerort

289 m2 butik, kontor i Västerort att hyra

Butik/Showroom/Service - Nya Lundapassagen

Butik/Showroom/Service - Nya Lundapassagen

Lokal passande som showroom eller yrkesbutik i hjätat av nya Lundapassagen!

Beskrivning

Lokal passande som showroom eller yrkesbutik i hjärtat av Lunda. Fastigheten har nyligen renoverats och fått ett rejält ansiktslyft med ny restauranglokal, gym, kommunikationsytor som tillsammans ger ett modernt, fräscht och tidsenligt uttryck. Förrådsyta/lager samt garageplatser finns att hyra i anslutning. Lokalen passar EJ för livsmedel eller restaurang.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550. En kort promenad till Hjulsta tunnelbanestation och ca 15 minuters gång till Spånga station. Gratis parkering finns precis utanför fastigheten och vid önskemål om garageplats så finns det att hyra i fastighetens parkeringsgarage.

Service

I fastigheten hittar du populära restaurangen Heat och ett nyöppnat gym!

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. V...