Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butik, kontor att hyra i Västerort

Modellfoto

Liten lokal lämplig för yrkesbutik, frisör, kiropraktor eller annan service.

Liten lokal lämplig för yrkesbutik, frisör, kiropraktor eller annan service.

Litet kontor med ett rum, toalett och pentry.

Beskrivning

Vi ser gärna en hyresgäst som vill driva någon form av service för hyresgäster i fastigheten och området exempelvis friskvård, kiropraktor eller frisör. Nybyggt Gym finns i grannlokalen som med fördel kan nyttjas i kombination av friskvårdsbehandlingar. I Företagsområde Lunda arbetar runt 2000 personer.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550

Service

Restaurang och café finns i fastigheten

Parkering

Garage går att hyra för 1000 kr/mån. P-plats går att hyra för 600 kr/mån.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av...