Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontorshotell att hyra i Västerort

10 - 1410 m2 kontorshotell i Västerort att hyra

Upptäck olika arbetsstilar för att arbeta på ditt sätt i Regus Spanga

Blås nytt liv i din verksamhet med flexibla kontor i Spånga. Spånga, som ligger strax utanför stadskärnan i Stockholms län, är en liten stadsdel med ett livligt näringsliv. Få ut det mesta av din position nära huvudstaden och bygg nya nätverk från Sveriges främsta ekonomiska centrum. Använd de goda kollektivtrafikförbindelserna som är generöst utspridda över hela staden för att komma till jobbet och träffa kunder; kontoret ligger bara 1,7 km från närmaste tågstation, och busshållplatser finns precis utanför dörren. Om du reser med bil rör sig den närliggande vägen E18 från Töcksfors till Kapellskär (510 km).

Välj ett kontor i Spånga och arbeta tillsammans med en rad olika framgångsrika små- och medelstora företag. Kom igång direkt med en modernt inredd, möblerad arbetsplats, och känn dig pigg och energisk i utrymmen som badar i naturligt ljus. Börja din morgon med en kopp kaffe från vårt helt utrustade kök och surfa på nätet med vårt supersnabba Wi-Fi. Presentera dig själv för potentiella kunder och skapa nya partnerskap på våra dedikerade coworkingplatser. När du behöver en paus kan du umgås i våra bekväma pausutrymmen eller rensa huvudet med en promenad runt Hjulstadammarna.

På Regus Stockholm, Spanga, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig från förvaltade kontor och skräddarsydda kontor till arbetsutr...