Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

1 - 2800 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Håll möten, arbeta eller samarbeta i ett professionellt företagsnav i Stockholm, Lilla Nygatan 23

Sätt ditt företag på kartan i hjärtat av Gamla Stan med en flexibel arbetsplats i en charmig 1700-talsbyggnad på Lilla Nygatan 23. Gå med i en blomstrande professionell community i huvudstadens historiska hjärta och arbeta tillsammans med stora konsultföretag, finansbolag och framgångsrika nystartade verksamheter.

Arbeta i stilrena kontor och konferensrum som bevarar byggnadens historiska anda och bygg upp ditt nätverk utan svårigheter i våra sociala coworkingutrymmen. Här finns ett brett utbud av barer, restauranger och kulturella sevärdheter. Gamla Stans färgglada byggnader och kullerstensgator har allt du behöver för att slappna av och återhämta dig efter en hård dags arbete.

På Spaces Stockholm, Lilla Nygatan 23 kan vi stödja dig med:

Kontor: Ditt eget privata kontor med komplett service som är tillgängligt dygnet runt och ett flexibelt avtal som anpassar sig till ditt företag.

Coworking-medlemskap: Arbeta från tusentals coworkingplatser över hela världen, alla med ett flexibelt avtal och obegränsad tillgång under arbetstid.

Dedikerat skrivbord: Ditt eget privata skrivbord med skåp i ett delat kontor eller ett kontorsutrymme med öppen planlösning som du kan gå till dygnet runt, allt med ett flexibel avtal.

Konferensrum: Välj mellan tusentals konferensrum och evenemangsutrymmen på begäran, helt anpassningsbara till alla typer av evenemang och tidsbehov, och med alla de tjänster som du kan tänkas behöva.