Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, klinik att hyra i Stockholm Innerstad

23 - 42 m2 kontor, klinik i Stockholm Innerstad att hyra

Kontor i mitt i city

Välkommen till ditt nya drömkontor mitt i hjärtat av Stockholm, beläget vid den livliga och kulturellt rika Hötorget, Gamla Brogatan. Här erbjuder vi en unik möjlighet att etablera ditt företag i en inspirerande och prestigefylld miljö, där staden pulserar just utanför din dörr. Våra kontorslösningar är flexibla och designade för att möta just dina behov, med en personlig touch som skiljer sig från mängden.

Alternativ 1: Vårt första alternativ är ett rymligt kontor om 23 kvadratmeter, perfekt för den som söker ett eget utrymme med alla bekvämligheter inom räckhåll. Detta kontor kommer med en egen toalett och dusch, samt ett fullt utrustat kök med diskmaskin och kyl, vilket gör det lika funktionellt som det är bekvämt. För dina gäster finns även en separat toalett, vilket tillför en extra nivå av professionalitet och komfort.
Lokalerna är naturligt svala på sommaren.

Alternativ 2: För den som behöver en mindre yta erbjuder vi ett charmigt rum på 12 kvadratmeter. Detta alternativ är idealiskt för enskilda entreprenörer eller som ett projektutrymme, där du kan fokusera och skapa utan att kompromissa med läget eller bekvämligheten. Hyra 11 000 kr/mån ink moms.

Alternativ 3: För de som önskar maximal flexibilitet och privatliv, erbjuder vi möjligheten att kombinera båda rummen. En dörr i hallen skiljer ditt kontor från resten, vilket ger dig en helt separat och självständig arbetsmiljö. Det tillkommer då ett mindre förrum som kan användas s...