Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Modellfoto

Citykontor med närhet till allt!

Citykontor med närhet till allt!

Ledigt kontor med inflyttning omgående om så önskas. Fräscht kontor med centralt läge och nära till allt! Access till stor härlig takterrass!

Beskrivning

Fin kontorslokal med bästa läge i CITY och med access till en stor gemensam takterrass Lokalen är lagom stor för runt 20 personer med nuvarande planlösning som också inrymmer 3 mötesrum (6 personer) men kan också inrymma fler personer efter anpassning och individuella önskemål. Närhet till både Hötorget och Stureplan via Brunkebergstunneln. T-bana Hötorget ligger precis runt hörnet. Garageplatser kan hyras i samma fastighet, Cykelparkering och dusch/omkädningsrum finns i garaget.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 200 m från entrén. En promenad till Centralstionen tar c:a 7 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Urban Deli med sin market ligger tvärs över gatan, för att nämna en av alla mycket trevliga restauranger i området. Alla typ av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenadavstånd. Luntmakargatan är lite av en resturanggata.

Parkering

Finns möjlighet att hyra några garageplatser i fastigheten för 4 500 kr/mån/plats.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förval...