Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Kungsholmen

42 m2 kontor i Kungsholmen att hyra

Kontorslokal Sankt Eriksgatan 48c

Ett exklusivt kontor med två eleganta rum i en historisk fastighet på en fantastisk plats nära tunnelbana och busshållplatser. Hallbergs guldfabrik, en kulturhistorisk pärla från 1913, har genomgått en noggrann renovering och erbjuder nu moderna kontorslokaler med en unik historisk charm.

Området på Kungsholmen är en idealisk plats med närhet till grönskande parker och charmiga promenadstråk längs Karlbergskanalen och Kungsholmsstrand. Näringslivet runt omkring inkluderar framstående företag som Ingmar Sthlm, Single Technologies och Fotograf Pelle Lundberg.

Parkering finns bekvämt tillgänglig i närheten via Aimo och Apcoa. Det omfattande serviceutbudet på Kungsholmen och Fridhemsplan inkluderar Västermalmsgallerian tvärs över gatan samt restaurang AG i samma byggnad.

Kommunikationsmöjligheterna är förstklassiga med närhet till T-bana Fridhemsplan och flera busslinjer. Dessutom finns S:t Eriksplans T-bana och Nya Odenplan pendeltågsstation inom gångavstånd, med enkelt tillgänglighet till E4an för bilburna.

Lokalen, med fastighetsbeteckningen "roddaren 8", har två smakfullt inredda rum, nyligen uppfräschade ytskikt, ett praktiskt pentry och wc. Den är idealisk som kontorsutrymme eller mottagning för momsad verksamhet. Fiberanslutning finns tillgänglig i fastigheten för snabb internetuppkoppling. Deposition är 1 månadshyra.

Övernattning får ske.