Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor, produktion, lager att hyra i Södermalm

Modellfoto

Takhöjd 4,3m, lastkaj & markport

Takhöjd 4,3m, lastkaj & markport

Lager och kontorslokal med enormt ljusinsläpp i bästa läge 50 m från Tvärbanan.

Beskrivning

Unikt tillfälle att hyra en lokal som kombinerar extremt goda spårbundna kommunikationer med kontor i toppklass samt egen lastkaj & markport!

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till E4:an och Essingeleden samt Södralänken och 73:an. Södermalm ligger på gångavstånd en stenkast över Liljeholms bron. Tvärbanans station Årstadal ligger 30 m framför entrén till fastigheten och Liljeholmens T-banestation är mindre än 400 m bort! Den lokala busslinjen är 145. Kommer man med tåg eller pendeltåg från söder går man av vid Årstaberg och tar tvärbanan en station för att komma till fastigheten.

Service

I området finns flera lunchrestauranger, caféer, frisör, kemtvätt, gym och en ICA Nära. Söker man ett större utbud av shopping och service finns Liljeholms Galleria 400 m bort.

Parkering

Fastigheten har ett garage i två våningsplan. Utanför fastigheten finns en stor parkeringsyta.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Modern kontorsfastighet med spårbundet kollektivtrafikläge. Helt nyinstallerad ventilation och kyla i fastigheten. Väldigt bra miljöklassning, Breeam in Use Very Good! Fantastisk takhöjd, 4,3 meter!

Omgivning

Liljeholmen/Årstadal är en expansiv stadsdel söd...