Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Modellfoto

Kontor med centralt läge!

Kontor med centralt läge!

Kontor med bästa läge mitt i centrala Sthlm, 4 minuter till Stureplan och 3 minuter till Hötorget!

Beskrivning

Kontor med riktigt bra läge i City, ca 200 meter till T-bana Hötorget och ca 500 meter till Stureplan via Brunkebergstunneln. Stort utbud av bra restauranger i närheten. Stor takterrass som delas med grannar. Lokalen anpassas i samråd med tillkommande hyresgäst.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 200 m från entrén. En promenad till Centralstationen tar c:a 7 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenad avstånd. Det finns gott om riktigt bra restauranger på gatorna runt Luntmakargatan.

Parkering

Garageplats i huset kan hyras för 4500 kr/mån.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Fastigheterna utgörs av tre sammanbyggda kontorsbyggnader i fem till sex våningar ovan mark byggda [xxxxx] .

Omgivning

Fastigheten ligger i CBD, cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala läget ett mycket lugnt område.