Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

46 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Kontorslokal nära Telefonplan

Jag behöver överlåta ett förstahandskontrakt på en trevlig kontorslokal i Stockholm/Hägersten. Toppenläge nära Telefonplan och E4:an, 5 min promenad till Västberga Handel.
Det är i första hand tänkt som en kontors och/eller hobbylokal. Den är stor nog att rymma en till tre personer beroende på aktivitet. Den passar dig som målar, jobbar vid datorn, fotograferar eller liknande. Lokalen ägs av en Brf och ligger ett av deras bostadshus så det är viktigt att den som vill ta över den inte arbetar med något som skapar onormala oljud eller sysslar med starka dofter. Jag har själv använt den som kontor och hobbylokal/magasin och ibland för övernattning. Jag har haft en fin kontakt med föreningen, de är trevliga och tillmötesgående.
Den som vill ta över kontraktet ska klara en kreditprövning utan anmärkning och erlägga en deposition. Kontrakt upprättas med Bostadsrättsföreningen.

Lokalen ligger på källarplan och är ca 46 kvm med ett litet kök/pentry med spis, kyl/frys, mikro och skafferi. Där finns också duschrum med tvättmaskin och övrigt utrymme, samt en separat toalett. Fönster ligger i marknivå ut mot gatan.
Lokalen är idag ledig och kan överlåtas omgående.

Hyra/månad: 4864:-
Elkostnad: 260:-

Jag finns att nå på mob: [xxxxx] . Om jag inte svarar så går det bra att skicka ett sms så ringer jag upp så snart jag kan.