Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

100 m2 kontor i Stockholm Innerstad att hyra

Plats uthyres

KONTORSPLATS/PLATSER PÅ KUNGSHOLMEN
Vi är två drivna entreprenörer med mångsidiga projekt och söker nu en eller flera personer som vill dela vårt kontor. Vårt kontor ligger på Kungsholmen och erbjuder en inspirerande och professionell arbetsmiljö på 100 kvm.
VÅRT ERBJUDANDE:
Nyrenoverat kök med möjlighet att värma mat och kylförvaring.
Två rymliga toaletter, även de nyrenoverade.
Kontorsytor: 2 platser tillgängliga på öppen landskap.
Adress: Kungsholmen nära vattnet, restauranger, ica, apotek och cafeer nära.
Hyra: 8000 kr ex moms per plats. Möjlighet till diskussion om ett företag behöver båda platserna. I hyran ingår internet, kontrorsplats och en yta för att sampla produkter, ca 2 kvm för lagerförvaring.
Tillgänglighet: Vi planerar att måla sista juli och beräknar vara klara för inflytt den 5 augusti.
VI SÖKER DIG:
Du ska vara driven, positiv, lättsam och söka ett inspirerande kontor med avslappnade människor. Trots att vi är ordningsamma och nästan pedantiska, vill vi att detta ska vara din fria zon där du kan landa och utveckla ditt företag. Det finns utrymme för lagerförvaring samt plats för att sampla produkter på en begränsad yta.
VEM PASSAR DET FÖR?
IT-företag
Grafiska designers
Konsulter
Frilansare

VARFÖR VÄLJA VÅRT KONTOR?
Inspirerande Miljö: Vi strävar efter att skapa en hemtrevlig och motiverande arbetsmiljö. Du får ta del av vårt moodboard och vår vision för inredningen...