Stockholm-lokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Modellfoto

Kontor högst upp i fastigheten

Kontor högst upp i fastigheten

Kontor i City - Nära till allt!

Beskrivning

Centralt kontor med utmärkt läge i city! 3 minuter till Hötorget och 5 minuter till Stureplan. Garage och förråd kan hyras i fastigheten. cykelparkering och omklädningsrum/duschar i garaget. Lokalhyra 5500 kr/kvm/år + driftkostnad. Tillgång till gemensam takterrass.

Kommunikationer

Hötorgets tunnelbanestation ligger 300 m från entrén. En promenad till Centralstionen tar c:a 8 minuter där tåg, pendeltåg, flygbussar, fjärrbussar, Arlanda Express ankommer och avgår.

Service

Alla typer av närservice finns i närområdet. Hötorget och Hötorgshallen ligger på tre minuters promenad avstånd. Det finns gott om restauranger och Luntmakargatan är lite av en resturangata.

Parkering

32 garageplatser. Går att hyra för 4 500 kr/mån.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Fastigheten

Fastigheterna utgörs av tre sammanbyggda kontorsbyggnader i fem till sex våningar ovan mark byggda [xxxxx] .

Omgivning

Fastigheten är belägen på Norrmalm angränsande till Stockholm CBD, cirka 300 m från korsningen Sveavägen/Kungsgatan, och har mycket goda kommunikationer. Området utgör Stockholms kommersiella centrum med en stor mängd kontor, butiker, restauranger samt övrig service. Kvarteren kring fastigheten är trots det centrala lägen mycket lugnt område.